Els socialistes francesos mostren la seva preocupació per la pèrdua de presència gala a Andorra

Pere López assisteix al congrés del PS francès i es reuneix amb el senador dels gals que resideixen a l’estranger

Comentaris

Pere López amb el líder socialista francès, Olivier Faure.
Pere López amb el líder socialista francès, Olivier Faure. PS

Els socialistes francesos estan preocupats per la pèrdua de presència gala al Principat. Així ho hauria percebut el president del Partit Socialdemòcrata (PS), Pere López, durant la seva assistència al congrés del PS francès. López, va assistir dissabte al 79è congrés del Partit Socialista de França, celebrat a la població de Villeurbane, per donar tot el suport del PS andorrà a la formació francesa.

López va  mantenir  una trobada amb Jean-Yves Leconte, senador dels francesos que resideixen a l'estranger, i hauria estat aquest, i en aquest marc, el que hauria mostrat la seva preocupació per la pèrdua de presència francesa a Andorra. El president socialdemòcrata va ser  un dels pocs convidats internacionals que també va poder intercanviar opinió sobre la política actual a França i al Principat amb Olivier Faure, qui va ser reescollit com a líder del PS francès.

López i Faure van acordar celebrar una reunió pròximament per a tractar les línies de treball entre tots o partits en benefici d'Andorra i de França. L'assistència de López al 79è Congrés del Partit Socialista francès ha estat possible gràcies de la bona relació bilateral que hi ha entre el PS andorrà i el partit gal. De fet, el PS ja va mantenir un reunió fa uns mesos amb el portaveu del partit socialista a l'Assemblea Nacional per explicar les necessitats del Principat.

Comentaris (7)

Trending