Els sindicats demanen la pròrroga de l'estudi salarial per fer-lo "del 2015 cap endavant"

L'executiu abonarà 20.516 euros a l'empresa adjudicatària per mantenir la relació laboral fins a final d'any

Comentaris

Un reunió sindical amb Funció Pública.
Un reunió sindical amb Funció Pública. J. A. VILADOT / SFGA

L'estudi per a la valoració de llocs de treball s'allargarà fins a finals d'any a petició dels sindicats que volien que es fes del 2015 cap endavant i no del 2015 cap enrere com es va fer en el primer estudi.

El darrer Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) informa de la pròrroga fins a final d'any per l'elaboració de les taules retributives dels treballadors de l'administració pública a PricewaterhouseCoopers Serveis Professionals Andorra, SLU, a raó de 20.516 euros. Una petició dels mateixos sindicats que han sol·licitat aquest allargament perquè "en el primer treball que es va valorar del 2015 cap enrere", mentre el que els sindicats demanaven era que "es valorés a tothom del 2015 a l'actualitat".

De fet, ja fa mesos que es va fer aquesta demanada i, precisament, el temps ha jugat una mala passada a la font consultada per l'Altaveu, el president del Sindicat del Personal Adscrit a l'Administració General (Sipaag), Lluís Anguita, que va donar una versió no precisa en la qual s'indicava que el sindicat no en tenia coneixement.

Aquest estudi ha suposat a Govern una despesa de 124.250 euros i 70 euros/hora per consultoria i assessorament, com s'anunciava en el moment de l'adjudicació, i els 20.516 euros anunciats aquests dimecres.

Comentaris (13)

Trending