Els síndics comencen una ronda de visites als set comuns

La primera parròquia ha estat Canillo, on s’han reunit amb els cònsols majors, Francesc Camp i Marc Casal on s’ha emplaçat una nova trobada de cara a la tardor

Comentaris

Visita a Canillo dels síndics
Visita a Canillo dels síndics

El síndic, Carles Ensenyat, i la subsíndica, Sandra Codina, han iniciat aquest dilluns una ronda de visites institucionals als set comuns que es farà per ordre protocol·lari. D’aquesta manera, s’ha començat la tanda de presentacions al comú de Canillo, on els ha rebut el cònsol major, Francesc Camp, i el cònsol menor, Marc Casal. D’altra banda, a la tarda ha estat el torn de l’Ambaixador de Portugal a Andorra, João Antonio Mira Gomes.

La trobada a Canillo ha durat aproximadament una hora i ha servit per intercanviar impressions sobre l’actualitat política. Ensenyat i Codina, d’una banda, han compartit els reptes que s’ha marcat la Sindicatura per a aquesta legislatura. De l’altra, Camp i Casal han exposat la situació actual de la parròquia, amb un especial èmfasi en la situació urbanística, els límits de càrrega i la problemàtica de l’habitatge.

Finalment, s’ha marcat l’objectiu de mantenir una relació més fluida entre el Consell General i el comú. Per això, s’han emplaçat per a una nova trobada de cara a la tardor. La voluntat és que aquestes trobades siguin periòdiques al llarg de la legislatura.

En el marc de les visites institucionals, aquest dilluns ha estat el torn de l’ambaixador de Portugal a Andorra. La trobada ha servit per constatar la voluntat de seguir donant suport a les iniciatives culturals i socials de la comunitat portuguesa al Principat. D’altra banda, s’ha acordat donar un impuls al Grup d’Amistat Andorra-Portugal entre el Consell General i l’Assembleia de la República, que fa anys que roman inactiu, per incentivar l’intercanvi comercial, cultural, social i educatiu entre ambdós països.

 

Comentaris (7)

Trending