La recepció de Nadal del Copríncep Episcopal estarà limitada a 30 assistents

Tindrà lloc el pròxim dia 23 al matí a la Seu d'Urgell i Joan-Enric Vives repassarà l'any amb un discurs

Comentaris

La recepció d'aquest any serà ben diferent a la de la imatge que correspon a l'any 2018.
La recepció d'aquest any serà ben diferent a la de la imatge que correspon a l'any 2018. ARXIU

El Copríncep Episcopal, Joan-Enric Vives oferirà el pròxim dia 23 al matí la tradicional recepció de Nadal a les autoritats andorranes. Les limitacions sanitàries per la pandèmia limita l'assistència a 30 persones. Durant l'acte, Vives farà un discurs que servirà per efectuar un repàs a un any marcat pel coronavirus.

Tot i les restriccions de mobilitat, el Copríncep Episcopal ha volgut mantenir la recepció de Nadal. Això sí, en format reduït. Habitualment hi participen el cap de Govern i els seus ministres, la Síndica i la Subsíndica general, els presidents del Consell Superior de la Justícia i del Tribunal Constitucional, el Representant Personal del Copríncep Episcopal, el director de Gabinet de la Representació del Copríncep Francès a Andorra, els presidents dels grups parlamentaris, la major part dels consellers generals i una àmplia representació de cònsols majors i menors i de consellers comunals.

L'acte també compta normalment amb la presència de l'alcalde de la Seu d'Urgell, de l'Arxiprest de les Valls d’Andorra; el Vicari General d’Urgell, el Vicari Episcopal, i el secretari General i Canceller del Bisbat,, entre d’altres membres de la Cúria diocesana. 

Aquesta massiva participació s'haurà de limitar i ara caldrà veure quins criteris es fan servir per designar els assistents a un dels actes més rellevants de l'any.

 

Comentaris (3)

Trending