El PS vol saber si la recaptació de la taxa turística compleix amb les previsions inicials

El conseller general, Pere Baró, demana els ingressos de l'impost en el seu primer any de funcionament i pregunta si el Govern creu que calen modificacions per al seu bon funcionament

Comentaris

Pere Baró.
Pere Baró.

La taxa turística va entrar en vigor l’1 de juliol del 2022 i el conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere Baró, vol saber els diners que s’han ingressat i si aquests diners corresponen amb les previsions de recaptació que s’havien fet.

El parlamentari del PS ha entrat a Sindicatura una pregunta escrita demanant al Govern que li faciliti els ingressos obtinguts per la taxa turística des de la seva posada en marxa, l’1 de juliol del 2022. Tanmateix, vol saber si la recaptació compleix amb les previsions econòmiques que s’havien fet durant el primer any de funcionament i la valoració que en fan des de l’executiu.

Baró també pregunta si el Govern creu que calen modificacions per al bon funcionament de la taxa turística. En cas afirmatiu, vol que se li detallin quines haurien de ser, i en què consistirien les possibles inspeccions que es plantegen dur a terme des del ministeri pertinent.

Comentaris

Trending