El PS vol saber el calendari previst pel Govern pel desplegament de lleis i reglaments pendents

El llistat el vol especificat per ministeris per poder veure quin d'ells és el que té més temes pendents

Jordi Font al Consell General.
Jordi Font al Consell General.

El grup parlamentari Socialdemòcrata ha entrat al Consell General una pregunta per conèixer les lleis i els reglaments que el Govern té pendents de fer i aprovar, així quin és el ritme que té pensat. Un llistat que el vol especificat per ministeris per saber quin d'ells té més tasques acumulades

La negativa dels grups de la majoria a aprovar una proposta de resolució durant el Debat d’Orientació Política que tenia per objectiu fer públic el calendari previst per desplegar les lleis i reglaments que encara estan pendents, aquest matí, el conseller socialdemòcrata (PS), Jordi Font, ha entrat avui una pregunta a Sindicatura sobre aquest tema.

En concret, el conseller vol una relació dels reglaments i les normatives que el Govern ha d’implementar derivats de les diferents lleis que han estat aprovades pel Consell General i que encara resten pendents d’aprovar per part de l’Executiu. I demana que es desglossi per ministeris. També sol·licita la mateixa relació, però pel que fa a la tramitació, aprovació i publicació de tots aquests textos legals.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending