El PS vol els expedients dels edificis i hotels que Govern rehabilitarà per destinar-los al lloguer

La presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata, Susanna Vela, considera important disposar de tota la informació abans que comencin les obres

Comentaris

Susanna Vela
Susanna Vela PS

La presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata, Susanna Vela, ha entrat a Sindicatura una demanda d’informació sobre la compra i el lloguer d’edificis i hotels que el Govern té previst rehabilitar per destinar-los al mercat de lloguer a preu assequible. Considera important conèixer els expedients abans d’iniciar les obres.

Vela ha sol·licitat a l’executiu que li faciliti els expedients dels 9 edificis que ha adquirit o ha arrendat, així com els peritatges, les valoracions, el procés de selecció dels immobles, els treballs de rehabilitació a fer i el seu import previst, entre altres. La parlamentària vol disposar de tota la informació abans que comencin les obres.

Dels 9 edificis, cinc són de compra i Govern hi ha destinat 10,6 milions d’euros, mentre que els quatre restants els ha llogat per un import de 6,6 milions d’euros. Aquesta és la primera acció de control al Govern que fa el PS en aquesta legislatura.

Comentaris (2)

Trending