El PS retira una pregunta sobre la contractació d’A2 Security

Susanna Vela havia demanat el llistat de persones que poden fer servir una targeta oficial del Govern i lamentava “l’opacitat” de l’executiu en aquesta qüestió

Comentaris

La consellera general del PS, Susanna Vela.
La consellera general del PS, Susanna Vela. EDUARD COMELLAS / CONSELL GENERAL

El grup parlamentari socialdemòcrata ha retirat la pregunta per la qual demanava el llistat d’assessors i personal de relació especial que disposen de targeta de visita oficial del Govern. Per un error tècnic, el document facilitat per l’executiu no es va obrir correctament i va quedar amagada la informació que es tornava a reclamar en forma de pregunta. 

 

 

 

La consellera general Susanna Vela havia tramitat una pregunta que el Govern havia de respondre per escrit, mitjançant la qual volia saber quins assessors de l’executiu disposen de targeta oficial. D’aquesta forma, demanaven més informació arran de les explicacions donades pel ministre Jordi Gallardo, ara fa uns dies, en una sessió de control al parlament.

Des del PS es recorda que els seus parlamentaris han formulat al llarg de l’any un ampli ventall de demandes i preguntes a Govern “amb l’objectiu d'aclarir la contractació dels serveis d’A2 Security” per “l’assessorament en matèria d'inversió estrangera”. També es posa en relleu que aquesta tasca suposa un total de 21.250 euros. 

En aquest ventall s’incloïa la pregunta entrada a tràmit aquest dilluns al matí, que ha estat retirada durant la tarda. Des del PS es lamenta l’error i es confirma que el Govern ja havia facilitat la información solicitada.

Comentaris (1)

Trending