El PS pretén saber en quin punt es troba el controvertit projecte de conreu de cànnabis

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha sol·licitat tota la documentació rebuda sobre el CBD i altres derivats de la planta per a ús terapèutic i, en particular, l’informe de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries de Catalunya (IRTA)

Comentaris

La consellera Susanna Vela a l'hemicicle.
La consellera Susanna Vela a l'hemicicle. PS

El Partit Socialdemòcrata (PS) vol saber en quina estat es troba el projecte del conreu d cànnabis amb finalitats terapèutiques. I mirar de treure l’entrellat de si la proposta “que fa temps que està damunt de la taula” està encallada o no ho està.

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat avui una demanda d’informació a Sindicatura dirigida al Govern per a sol·licitar tota la documentació que l’executiu té pel que fa al conreu de cànnabis per a ús terapèutic. “És un tema que fa temps que està damunt de la taula i que cal preveure com es pot desenvolupar amb temes com per exemple la necessitat (o no) d’una indústria farmacèutica lligada al cànnabis terapèutic”.

Vela ha demanat tots els estudis rebuts i, en particular, l’informe elaborat per l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries de Catalunya (IRTA) que permetrà avaluar i definir el model de cultiu i de transformació industrial del cànnabis amb finalitats medicinals a Andorra. Un estudi que l’executiu ja està analitzant, segons va informar recentment la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, als mitjans de comunicació, tal i com va avançar l’Altaveu.

Comentaris

Trending