El PS demana a Govern quin pla d’actuació hi ha per a episodis de mala qualitat de l'aire

El grup parlamentari socialdemòcrata argumenta que des d’inicis de febrer s’ha vist “de forma repetida i allargada en el temps un índex de qualitat de l’aire dolent a la web del ministeri”

Captura de la web del ministeri
Captura de la web del ministeri

El grup parlamentari socialdemòcrata està preocupat per les possibles afectacions que poden tenir a la salut pública els episodis de qualitat de l’aire “dolenta”, segons l’índex utilitzat pel mateix ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat. Així doncs, ha preguntat a Govern quines són les possibles afectacions a la salut que poden provocar aquests episodis i quines són les mesures que té establertes l’executiu per fer front a situacions com l’actual. 

És per aquest motiu que els consellers generals Roger Padreny i Carles Sánchez han entrat a tràmit una pregunta al Govern per resoldre aquests dubtes. “Hem tornat a veure de forma repetida i allargada en el temps un índex de qualitat de l’aire registrats com a dolents a la del web del ministeri”, ha explicat Padreny, apuntant que des del passat dia 2 la qualitat de l’aire registrada es considera “dolenta”. A més, segons Sánchez, s’ha de tenir en compte “la reiteració d’aquests episodis”, ja que des d’inicis de febrer se n’han viscut diversos. 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending