El PS demana a Govern quin pla d’actuació hi ha per a episodis de mala qualitat de l'aire

El grup parlamentari socialdemòcrata argumenta que des d’inicis de febrer s’ha vist “de forma repetida i allargada en el temps un índex de qualitat de l’aire dolent a la web del ministeri”

Captura de la web del ministeri
Captura de la web del ministeri

El grup parlamentari socialdemòcrata està preocupat per les possibles afectacions que poden tenir a la salut pública els episodis de qualitat de l’aire “dolenta”, segons l’índex utilitzat pel mateix ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat. Així doncs, ha preguntat a Govern quines són les possibles afectacions a la salut que poden provocar aquests episodis i quines són les mesures que té establertes l’executiu per fer front a situacions com l’actual. 

És per aquest motiu que els consellers generals Roger Padreny i Carles Sánchez han entrat a tràmit una pregunta al Govern per resoldre aquests dubtes. “Hem tornat a veure de forma repetida i allargada en el temps un índex de qualitat de l’aire registrats com a dolents a la del web del ministeri”, ha explicat Padreny, apuntant que des del passat dia 2 la qualitat de l’aire registrada es considera “dolenta”. A més, segons Sánchez, s’ha de tenir en compte “la reiteració d’aquests episodis”, ja que des d’inicis de febrer se n’han viscut diversos. 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.