El PS demana per l’edició del llibre 'Petita història del Govern d’Andorra'

Vela vol saber els motius pels quals es va fer una contractació directa i quins són els drets que té l'executiu sobre aquesta publicació

Bayés,Gallardo i Peruga, amb els llibres.
Bayés,Gallardo i Peruga, amb els llibres.

El Partit Socialdemòcrata (PS) ha demanat al Govern sobre l'edició i publicació del llibre Petita història del Govern d’Andorra. En concret incideix el perquè es va realitzar una contractació dorecte i no un concurs públic i quins són els drets que té l'executiu sobre aquesta publicació.

La consellera general Socialdemòcrata, Susanna Vela, ha entrat a avui una pregunta escrita a Sindicatura sobre l’edició del llibre Petita història del Govern d’Andorra. En aquest sentit, Vela demana els motius que van portar al ministeri de Presidència, Economia i Empresa per adjudicar de forma directa, el passat 31 de març de 2021, l’edició del llibre a l’empresa Editorial Mediterrània SL, per un import de 15.985 euros, sense fer un concurs públic, així com vol saber quins són els drets que ostenta el Govern sobre aquesta publicació.

Una demanda que, com ha indicat la mateixa consellera, la realitza després de les queixes d’editors amb la manera de procedir de l’executiu a l’hora de fer-les i en la manera d’editar premis literaris tan importants al nostre país com el Fiter i Rossell o el Premi Carlemany. “Volem saber els motius pels quals van adoptar aquesta adjudicació directa malgrat que comptem amb un sector editorial amb suficient múscul per a assumir edicions d’aquestes característiques”, ha conclòs Vela.

Etiquetes

Comentaris

Trending