El PS presentarà llista a Sant Julià a les eleccions generals

La parròquia pot batre el record de candidatures si abans no es tanquen aliances preelectorals ja que totes les formacions volen anar als comicis territorials lauredians

Comentaris

Gerard Alís és un candidat amb bon cartell a Sant Julià.
Gerard Alís és un candidat amb bon cartell a Sant Julià. Toni Solanelles

El mapa electoral a Sant Julià de Lòria per a les properes eleccions generals pot batre tots els records de candidatures. Unió Laurediana ha de presentar-se en el seu territori però també Demòcrates. Ja ho faran, de no sorgir cap inconvenient de darrera hora, PS perpo també Andorra Endavant, la formació de Carine Montaner. Les dues formacions faran llistes en solitari.

El PS té encara el bon regust de les darreres eleccions generals on va ser segon a la parroquial laurediana per darrera d'Unió Laurediana i superant Demòcrates. La formació socialdemòcrata té presència a Sant Julia de Lòria i un candidat amb bon cartell i garanties com és l'exconseller general, Gerard Alís.

Una altra formació que ha anunciat que es presentarà a la parròquia laurediana és Andorra Endavant. La seva presidenta Carine Montaner viu a Sant Julià i en les darreres eleccions va guanyar amb Unió Laurediana i fent parella amb l'actual cònsol major Josep Majoral. Andorra Endavant ja ha anunciat que hi anirà en solitari sense aliances.

Unió Laurediana i Demòcrates volen presentar candidats joves i amb poca tradició política. Cal veure si  aniran a les llistes parroquials els Liberals de Josep Maria Cabanes i Acció de Judith Pallarés o si ho faran amb una alguna aliança. Concòrdia també serà a la línia sortida. És l'aplicació en clau nacional de Desperta Laurèdia, que tres consellers al comú i, per tant, molta prresència en un poble on el cognom Cairat tira, i molt.

De fet, Unió Laurediana, Liberals, Acció i Andorra Endavant són branques d'un mateix tronc, el del Partit Liberal d'Andorra (PLA) i anar per separats els faria molt mal. La teoria a Laurèdia és que amb tres llistes sempre guanya Unió Laurediana però amb més ningú no sap que pot passar.

Comentaris (6)

Trending