El PS acusa Govern d’oblidar-se del Pas de la Casa en les campanyes de comunicació

El conseller general, Pere Baró, ha entrat una bateria de preguntes demanant quantes accions de promoció s'han fet en els darreres anys en la localitat encampadana i el retorn econòmic

Comentaris

El conseller socialdemòcrata, Pere Baró.
El conseller socialdemòcrata, Pere Baró. PS

El conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere Baró, ha entrat una bateria de preguntes escrites per saber quantes campanyes publicitàries s’han fet per promocionar el Pas de la Casa. Considera que “des de Govern han oblidat que el Pas és una de les zones on més ingressos es reben per part del turisme”.

Baró vol saber quantes campanyes es van fer específicament per promocionar el Pas de la Casa (desglossant xifres reals i percentatges) perquè “tenim la sensació que es fan accions per promoure al país en general i a les valls centrals, però des de Govern han oblidat que el Pas és una de les zones on més ingressos es reben per part del turisme i de la qual no es fa suficient promoció”.

Una imatge d'arxiu del Pas de la Casa.

Relacionat

El Pas de la Casa tanca el juliol amb un descens de vendes d’entre el 7% i el 10%

El parlamentari vol saber les campanyes que s’han fet entre el 2021 i el 2023 i la quantitat econòmica que s’hi ha destinat a cadascuna d’elles. Baró demana pel retorn econòmic que han tingut el sistema que d’avaluació que s’utilitza per a conèixer el grau d’assoliment, qui s’encarrega de fer-ho i quines subvencions es van donar des d’Andorra Turisme a esdeveniments puntuals en els darrers dos anys.

Comentaris (5)

Trending