Pintat demana a Govern l'aplicació de l'estat d'emergència per Nadal

El líder de Terceravia argumenta que és la solució per aturar la pandèmia de la Covid i considera que la situació actual és donar ales al virus

Comentaris

El president de Terceravia, Josep Pintat.
El president de Terceravia, Josep Pintat. Altaveu

El president de Terceravia, Josep Pintat va demanar a la darrera reunió que es va fer a Govern sobre l'evolució de la pandèmia l'aplicació de l'estat d'alarma i d'emergència per les festes de Nadal. Argumenta que és la solució per aturar la pandèmia mentre arriba la vacuna. Creu que "a la gent se'ls ha de parlar clar i anunciar les coses per dures que siguin" i opina que la situació actual "és donar ales a la Covid i abocar-nos a la tercera onada".

Per Pintat "deixar aquesta llibertat de moviments es permetre que continuï la pandèmia". Ha expressat la seva preocupació per les celebracions de Nadal i manifesta que "aquest any toca prudència i quedar-se a casa", i és mostra partidàri que les festes "es felicitin de manera telemàtica" perquè considera que "hi ha llum al final del túnel i hem de ser molt responsables". Ha esmentat les relacions interpersonals com el mecanisme que facilita la transmissió del virus i ha augurat que "s'acosten dies molt complicats i ens hi juguem molt". 

La formació no donarà suport a la modificació de la Llei de Seguretat Pública perquè el seu líder considera que "és un plantejament va per la porta del darrere quan s'ha de donar un missatge clar". Proposarà a Govern i a la resta de partits, la realitzacio d'una auditoria de la gestió de la pandèmia que sigui efectuada per experts independents per veure quines accions s'han encertat i quines no i poder assentar un model sanitari de prevenció de cara al futur.

Segons el dirigent de Terceravia+Unió Laurediana+Indepents, "el Govern ha anat tard i malament amb les relacions en els països veïns quan era un tema que era previsible" i critica que el país s'hagués quedat aïllat.

 

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending