Pintat creu que tot i la sentència del TC continuen els dubtes d'inconstitucionalitat de dues lleis

El dirigent de Terceravia creu que l'aute sobre el recurs dels textos legislatius de sanitat i seguretat pública no entra en el fons de la qüestió

Comentaris

El president de Terceravia, Josep Pintat.
El president de Terceravia, Josep Pintat. Altaveu

El president del grup parlamentari Terceravia, Josep Pintat considera que la sentència del Tribunal Constitucional (TC) que tomba el recurs contra les lleis de sanitat i seguretat pública "no entra en el fons de la qüestió" i que "els dubtes d'anticonstitucionalitat continuen vigents".

Pintat subratlla que el TC considera que és un recurs fonamentat i treballat i creu que han creat jurisprudència pel fet de descartar-lo perquè anava signat per dos consellers del PS que prèviament havien votat a favor de la modificació en seu parlamentària. També ha opinat que tot i la sentència del TC "continuarà la incertesa sobre si s'han vulnerat aquests drets". Aquest dijous havia de tenir lloc una reunió entre els dos partits que s'ha ajornat. Pintat, però, ha afirmat en referència a aquest procés que "hem acabat aquí".

El  PS, per la seva part, valorarà properament el resultat i desenvolupament de les dues accions que ha portat o ha contribuït a portar al TC. L'òrgan judicial va desestimar dilluns el recurs d’inconstitucionalitat que va presentar Terceravia+Unió Laurediana+Independents, amb el suport de dos parlamentaris del PS, contra alguns articles de la Llei de modificació de la Llei qualificada de seguretat pública i de la Llei general de sanitat, aprovada pel Consell General en la sessió del 23 de desembre passat. 

Etiquetes

Comentaris

Trending