Pilar Serrano acompanyarà a Montserrat Capdevila com a representant de Govern a la CASS

L'executiu, d'aquesta manera, vol aportar dos perfils diferents, però complementaris, com són el d'una economista i una exsanitària

Una imatge de la façana principal de la CASS.

El Consell de Ministres ha donat llum verda a què Pilar Serrano i Montserrat Capdevila siguin les noves representants del Govern a la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS). Dues persones amb formacions diferents, però que són complementàries. D'una banda, Capdevila amb una visió d'economista i Serrano amb la sanitària que s'uniran a Cinca, Guerrero, Risco, Ners, Tomàs i Zamora en el consell d'administració de la parapública.

Pilar Serrano acompanyarà a Montserrat Capdevila al consell d’Administració de la CASS com a noves representants del Govern. Així ho han aprovat aquesta tarda en Consell de Ministres. D'aquesta manera, Serrano i Capdevila compartiran amb la resta de membres nomenats pel Govern –Jordi Cinca i Carla Guerrero– i amb els representants electes: Montserrat Neras i Pilar Tomàs com a representants dels assalariats, Jacint Risco com a representant dels pensionistes, i Francesc Zamora com a representant dels empresaris. Amb els seus nomenaments, des de l'Executiu s'aporta a la CASS dos perfils diferents però complementaris: el d'economista i el sanitari.

L’economista i excònsol d’Escaldes Montserrat Capdevila es perfila com a presidenta de la CASS

Pilar Serrano va treballar al SAAS des de 1982 fins a la seva jubilació, primer com a auxiliar i després com a infermera i formadora. És diplomada en Infermeria i té diversos màsters sanitaris que van fer que ostentés diverses responsabilitats en diferents departaments de l'Hospital. A més, també va exercir la docència a la Universitat d'Andorra. Per la seva part, Montserrat Capdevila té la carrera de Ciències Empresarials i un postgrau en Fiscalitat. En la seva carrera professional ha treballat al comú d'Escaldes Engordany durant 23 anys, exercint de cònsol major i menor, d'interventora i de cap de finances i administració, així com del consell d'administració de SEMTEE.

 

Etiquetes: