Pere López intercanvia interessos amb la ministra d’Afers Exteriors espanyola

El president del grup parlamentari socialdemòcrata s’ha reunit amb González Laya, gràcies a la relació que mantenen el PS i el PSOE

Comentaris

El president del PS, Pere López i la ministra d'Afers Exteriors espanyola, Arancha González Laya
El president del PS, Pere López i la ministra d'Afers Exteriors espanyola, Arancha González Laya PS

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, ha mantingut una reunió amb la ministra d’Afers Exteriors espanyola, Arancha González. A l’encontre, han pogut intercanviar temes d’interès comú entre ambdós partits polítics. A més, també ha servit per seguir enfortint les relacions internacionals que mantenen el PSOE i el PS.

La visita de la monarquia espanyola i certes autoritats del país veí han servit per enfortir algunes relacions ja existents. Per aquest motiu, la ministra d’Afers Exteriors espanyola i Pere López s’han reunit per exposar certs temes que resulten d’interès comú per a les dues formacions.

González Laya es troba al principat acompanyant els reis d’Espanya, Felip VI i Letizia, que han realitzat la primera visita oficial dels monarques a Andorra. Pere López ha estat present en l’acte de rebuda als monarques espanyols, celebrat a la plaça del Consell General.

Etiquetes

Comentaris

Trending