L’ombra del ‘cas Gili’ plana sobre la primera reunió de la nova executiva del PS

L’òrgan, que va ser escollit en el congrés celebrat el passat dissabte, ha celebrat una trobada en format mixt, telemàtic i presencial a la seva seu

Comentaris

Un instant de la reunió de la nova executiva socialdemòcrata.
Un instant de la reunió de la nova executiva socialdemòcrata. PS

El nou comitè executiu del Partit Socialdemòcrata, escollit en el congrés celebrat per la formació el passat dissabte, ha mantingut aquest dimarts la seva primera reunió. S’ha apostat per un format mixt, amb part de l’òrgan de forma presencial a la seu i amb la resta connectada per mitjans telemàtics. La trobada ha estat marcada, evidentment, per l’ombra de la crisi provocada per l’anunci de la baixa com a militant de la cònsol major d’Escaldes, Rosa Gili.

Així, a les dependències del PS al carrer Prat de la Creu hi eren de forma presencial els tres càrrecs més importants: el president, Pere López; el primer secretari, Gerard Alís; i el secretari d’Organització, Pere Baró. Tots tres van ser escollits en el congrés del dissabte, conjuntament amb els vocals Judith Salazar, Cristina Valen, Marta Pujol, Liliana Ribeiro, Carme Sánchez, Maria de la O, Tomàs Riart i Joao de Melo.

En un missatge compartit a través de Twitter, la formació ha apuntat que “comencem a treballar un projecte guanyador per Andorra”. El que està clar és que un dels temes que han planat sobre la trobada és la crisi oberta després de fer-se públic que Gili va presentar la baixa com a militant ara fa un mes.

Etiquetes

Comentaris

Trending