Montaner pregunta a Govern per la no publicació al BOPA del nom dels beneficiaris dels crèdits tous

La consellera general no adscrita, demana també si l'executiu té una previsió dels impagaments que hi haurà perquè els empresaris no retornin els diners

Comentaris

Carine Montaner al Consell General.
Carine Montaner al Consell General. ARXIU

La consellera general no adscrita, Carine Montaner ha entrat una pregunta sobre els crèdits tous que ha avalat el Govern i que aquest haurà de respondre per escrit. Entre altres temes, demana sobre el motiu pel qual no s'han fet públics al BOPA els noms de les empreses que han estat beneficiàries dels crèdits tous.

Montaner pregunta també si el Govern té una previsió dels impagaments que hi haurà perquè els empresaris no retornin els crèdits i, per tant, dels imports que haurà d'assumir i com ha planificat els pagaments. I sol·licita que l'executiu faci una simulació del pressupost tenin en compte aquest risc dels imports no retornats. 

La consellera no adscrita, demana si s'ha tingut en compte el nombre d'empleats com a criteri prioritari a l'hora de fixar els imports relatius als crèdits tous que es van posar en marxa per fer front als efectes econòmics de la pandèmia de coronavirus. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending