Montaner acusa alguns consellers de la majoria de manca de respecte i de riure's d'ella

Demana a la Síndica general Roser Suñé, un canvi de rumb per acabar amb el que considera "comportaments de superioritat"

Comentaris

La consellera no adscrita. Carine Montaner intervé en un debat parlamentari.
La consellera no adscrita. Carine Montaner intervé en un debat parlamentari. Toni Solanelles

La consellera general no adscrita, Carine Montaner ha acusat, durant el debat del pressupost, alguns consellers de la majoria de manca de respecte i ha demanat un canvi de rumb a la Síndica general, Roser Suñé. Montaner ha dit que tenen un comportament de superioritat i que sovint fan befa de les seves intervencions.

Carine Montaner s'ha dirigit a una part de la bancada de la majoria  "no a tots",  per haver rigut en algunes de les seves intervencions. "Ho vau fer quan havia demanat pel Cedre i responsabilitat per la mortalitat. Ara teniu el cas a la fiscalia. Vau riure quan estava preocupada per l'arribada del virus i alguns fèieu broma i em dèieu: Carine, morirem tots. No vull dir noms. I avui tornem-hi!!!!. Parlo d'empobriment de la població. Això fa riure?, pregunto. No sé si és una falta de respecte o una manca de sensibilitat d'algunes persones d'aquesta cambra".

Montaner ha explicat que és molt difícil arribar a final de mes per a algunes persones. Ha aconsellat al president del grup parlamentari demòcrata, Carles Enseñat que s'informi de temes econòmics i que segueixi les opinions d'alguns economistes que preveuen una crisi sense precedents. "És lamentable que no volgueu veure la realitat, lamentable. Estem acostumats a patir aquests comportaments de superioritat d'alguns membres de la majoria, no tots. Hi ha gent que treballa molt bé i que escolta als consellers de l'oposició". La consellera no adscrita s'ha dirigit a la Síndica general, Roser Suñé tot esperant un canvi de rumb i "una mica de respecte".

Comentaris (13)

Trending