Martí Alay i Miquel Clua encapçalen la territorial de Concòrdia a Andorra la Vella

La formació que liderarà Cerni Escalé està ultimant tant la candidatura nacional com les de les circumscripcions d’Escaldes-Engordany i Sant Julià

Martí Alay i Miquel Clua.
Martí Alay i Miquel Clua.

Dues persones de dues generacions força distants han estat les validades per encapçalar la llista territorial que Concòrdia farà a Andorra la Vella. Es tracta de Martí Alay i Miquel Clua. El primer és un dels impulsors de la formació i especialista dins de la mateixa de qüestions financeres i econòmiques. De fet, és economista i treballa en el sector financer. El segon és un empresari i consultor en matèria de recursos humans.

Juntament amb els companys de la formació, estan perfilant elements de la candidatura parroquial i recollint les signatures que han de permetre avalar la llista. No serà pas la única territorial. Concòrdia també serà present a les parròquies d’Escaldes-Engordany i de Sant Julià de Lòria, on va de bracet de la plataforma amb representació comunal Desperta Laurèdia. En aquestes darreres dues parròquies també està avançant la confecció de les candidatures.

Concòrdia serà una de les opcions que estarà present, també, en la circumscripció nacional. En aquest cas, tot apunta que els dos primers candidats seran Cerni Escalé, confirmat des de fa moltes setmanes, i Núria Segués. La confecció de la llista està també molt avançada, segons que han confirmat diverses fonts.

Comentaris (5)

Trending