Marquina i Ballestà es reincorporen a Andorra Telecom

L’exministre torna a ocupar el seu lloc de comandament en el departament de ciberseguretat i l’exsecretari d’Estat cobrirà una vacant com a responsable de compres i logística

Cesar Marquina i Marc Ballestà.
Cesar Marquina i Marc Ballestà. SFGA

Dos exresponsables governamentals tornen a Andorra Telecom, d’on ja procedien. De fet, ja s’han incorporat a l’operadora de les telecomunicacions. Cesar Marquina s’ha reincorporat a l’àrea que ja dirigia, la de ciberseguretat, i Marc Ballestà ocupa una plaça vacant en el departament de finances com a responsable de compres i logística.

Hores d’ara no sembla que hi hagi cap escenari plausible que faci que el qui ha estat ministre de Finances el darrer tram de la legislatura i secretari d’Estat de Relacions Financeres Internacionals ocupin cap plaça en l’engranatge governamental que s’està dissenyant. De fet, tots dos ja han estat presents les darreres hores en presentacions que s’han fet en el sí de l’operadora.

Marquina i Ballestà ja estaven a la companyia. La diferència és que el fins fa poc secretari d’Estat ja va estar fora de l’empresa la legislatura 2015-2019 atès que va ser conseller general. Durant unes setmanes va tornar a Andorra Telecom però després Eric Jover el va reclamar per al ministeri de Finances.

Comentaris (9)

Trending