Majoral, satisfet amb la confiança que els ha fet UL de cara a les comunals

El partit l’ha validat, juntament amb Mireia Codina, per repetir com a candidat i apunta que ara mateix “està tot obert” en relació amb possibles pactes

Josep Majoral i Mireia Codina en un acte a Sant Julià.
Josep Majoral i Mireia Codina en un acte a Sant Julià. Comú de Sant Julià de Lòria.

Unió Laurediana ha donat el vistiplau perquè Josep Majoral i Mireia Codina tornin a liderar la candidatura a les propers eleccions comunals. Una situació que satisfà especialment a l’actual cònsol, que assegura que més enllà de noms i possibles pactes, “el que és important per mi és que UL ha dipositat la confiança en nosaltres”.

Amb la data de les eleccions ja confirmada a l’horitzó, la maquinària de tots els partits s’ha de posar en marxa per confeccionar les candidatures que concorreran al 17D.

En el cas de Sant Julià de Lòria, els actuals cònsols, Josep Majoral i Mireia Codina, han rebut la confiança d’Unió Laurediana i des de principis de setmana tenen la validació per tal de repetir al capdavant de la llista.

Majoral reconeix estar satisfet per la situació i no amaga que més enllà de la resta de noms que puguin configurar la llista o la possibilitat de confeccionar pactes amb altres formacions, “el que és important per mi és que UL ha dipositat la confiança en nosaltres”.

El cònsol assegura que per ara no ha mantingut converses amb ningú sobre possibles pactes, però no amaga que serà a partir d’ara quan arribaran “trucades”. Ara bé, “a nosaltres ara ens toca pensar en la nostra llista i anar fent. Tenim un mes i mig i volem fer les coses reflexionades i amb els objectius de guanyar, governar i sumar per la parròquia, com fins ara”.

Preguntat directament sobre possibles pactes i com influirien en la configuració de la candidatura, fins i tot i si podria condicionar la seva presència o la de Codina en els primers llocs, no entra en detalls i tan sols exposa que “està tot obert, no hi ha res tancat”.

Comentaris (14)

Trending