Els ‘joves’ Baró i Moliné acompanyaran López, Vela i Salazar al davant de l’aliança socialdemòcrata

El fins ara conseller general Jordi Font tancarà de manera honorífica la llista nacional de la coalició formada pel PS i Progressistes

Pere Baró i Laia Moliné.
Pere Baró i Laia Moliné. ARXIU

El secretari d’organització del Partit Socialdemòcrata (PS), Pere Baró, i una de les cares joves amb més projecció de Progressistes-SDP, Laia Moliné, seran la torna de la joventut, per dir-ho d’aquesta manera, en el repòquer que ha de liderar l’aliança socialdemòcrata en la circumscripció nacional. Molt hauria de passar perquè els cinc primers llocs de la llista ‘gran’ de la coalició progressista no siguin Pere López, Susanna Vela, Judith Salazar i els citats Pere Baró i Laia Moliné.

L’aliança està apostant per gent contrastada encara que en el cas de Baró i Moliné siguin de generacions lleugerament posteriors als tres primers candidats. El quart i la cinquena de la candidatura ja tenen experiència en òrgans directius de les seves respectives formacions i, també, en participar en conteses electorals. En una segona fila per dir-ho d’alguna manera, però. Ara ho faran a un nivell una mica superior. I amb una clara possibilitat d’accedir a la tasca parlamentària.

Els socialdemòcrates continuen treballant per acabar de tancar la millor llista nacional que considerin i puguin fer quadrar i, alhora, per mirar de posar tants peus com puguin al territori. I malgrat que hi ha candidatures ja ben consolidades com la d’Andorra la Vella -Quim Miró i Marian Sanchiz- hi ha d’altres parròquies on la feina és molt més complicada. Canillo, per exemple, ja està en gran mesura descartada.

Un dels noms que també estarà en principi a la llista nacional és del fins ara conseller general Jordi Font. En aquest cas, però, serà l’honorífica última posició de la candidatura. Font, com altres companys, treballa de valent per confeccionar, en aquest cas i més enllà de la llista nacional, la territorial d’Escaldes, on l’aliança socialdemòcrata voldria mirar de fer tombar la truita.

Comentaris (17)

Trending