Josep Fusté plega del comú de la Massana per concórrer a les eleccions com a candidat d’Acció

El conseller comunal es perfila com al primer de la llista territorial de la formació liderada per Judith Pallarés si finalment es confecciona o, en cas contrari, per ocupar un lloc preferent a la nacional

Josep Fusté en la foto institucional.
Josep Fusté en la foto institucional. ARXIU

El fins ara conseller comunal de la Massana Josep Fusté ha renunciat aquest matí al seu càrrec a la corporació -que no tenia una cartera associada- per concórrer a les properes eleccions generals. Si no hi ha canvis de darrera hora, i encara que ni la pròpia formació no dóna res per tancat, Fusté es perfila com el primer de la llista territorial d’Acció a la parròquia. Ara bé, no està clar que aquesta candidatura acabi tirant endavant. Si no prosperés, Fusté aniria en un lloc destacat de la llista nacional.

Fusté no tenia cap responsabilitat directament assignada al comú de la Massana i, pel nombre d’efectius de què disposa Acció, un dels dos representants comunals de la formació hi havien de renunciar. Guillem Forné, que sí que dirigeix tota l’àrea de cultura i de participació ciutadana, ha preferit continuar amb les seves responsabilitats i ha estat Fusté qui finalment ha plegat. Concorrerà als comicis segur.

El fins ara conseller comunal massanenc és el secretari de Relacions Internacionals d’Acció i, anteriorment, dins de Liberals, abans que es produís l’escissió, havia assumit la secretaria d’organització. Com molts dels joves massanencs immersos en política i en l’òrbita liberal, és proper a Judith Pallarés. D’aquí que s’incorporés a Acció quan hi va haver la fractura. Al comú de la Massana, i en el lloc de Fusté, entrarà a formar part de l’equip comunal Alèxia Verdaguer, que haurà de jurar el seu càrrec en sessió de consell.

Comentaris (18)

Trending