Jordina Bringué i Eva Font lideraran Andorra Endavant a Ordino

Totes dues ja han estat en candidatures anteriorment i la número dos de la formació de Carine Montaner, que pretén tancar territorials també a Sant Julià, Encamp i la Massana, va ser consellera comunal amb ACO-DA

Jordina Bringué i Eva Font.
Jordina Bringué i Eva Font. ARXIU

Carine Montaner està convençuda que pot donar més d’una sorpresa amb les llistes territorials que està preparant. I especialment satisfeta està de la candidatura que ja té pràcticament tancada a Ordino. Jordina Bringué i Eva Font en seran les abanderades i Andorra Endavant pretén formalitzar la presentació de la llista tan aviat com sigui possible. Tot i que d’una fornada de joves polítics, tant Bringué com Font tenen experiència prèvia.

De fet, segons les diverses fonts consultades, les dues candidates d’Andorra Endavant han rebutjat altres propostes de formacions que volien concórrer o concorreran a la territorial d’Ordino per tal d’enrolar-se amb la formació de la fins ara parlamentària no adscrita. Consideren que la seva veu al Consell General ha sigut l’única que realment ha plantat cara de veritat al poder establert.

Eva Font va ser consellera de Joventut, i una de les conselleres més joves de la història comunal, entre els anys 2011 i 2015, formant part de l’equip d’ACO-DA que lideraven Ventura Espot i Consol Naudí. Posteriorment, el 2019, va anar a la llista de X’Ordino que encapçalava Enric Dolsa. Va ser la número 7. La vuitena plaça va ocupar Jordina Bringué el 2015 en la candidatura d’Independents+Liberals que llavors encapçalaven Sandra Tudó i Eva Choy.

Ara defensaran el projecte d’Andorra Endavant a Ordino, que és una de les parròquies on Carine Montaner té clar que hi concorrerà. Les altres parròquies on hores d’ara té pràcticament garantida la presència si ni li fallen les firmes de suport necessàries són Sant Julià de Lòria, Encamp i la Massana. Montaner, és clar, liderarà la candidatura nacional.

Etiquetes

Comentaris (15)

Trending