Guillem Santacreu continuarà assessorant Govern en matèria d’aviació

L’enginyer aeronàutic ja formava part del departament de Transports la passada legislatura i el contracte es podrà renovar fins a un màxim de sis anys a raó de 5.352 euros mensuals

Comentaris

Guillem Santacreu
Guillem Santacreu SFGA

Govern ha adjudicat a Guillem Santacreu la prestació de serveis per l’assessorament en aeronàutica i aviació. D’aquesta manera, continuarà realitzant aquestes tasques per un import de 5.352,86 euros mensuals. El contracte és fins al 31 de desembre i es renovarà anyalment fins a un màxim de sis anys.

El BOPA publica l’edicte pel qual es fa pública l’adjudicació definitiva del contracte de prestació de serveis a l’enginyer aeronàutic i que en la passada legislatura ja havia estat l’assessor del departament de Transports.

El contracte té efectes des del passat 1 de juny fins al 31 de desembre d’aquest 2023. A partir d’aquell moment, es renovarà anyalment amb l’acord de Govern fins a una durada màxima de sis anys des del seu inici. La remuneració serà de 5.352 euros mensuals i l’adjudicació s’ha fet mitjançant una contractació directa.

Comentaris (8)

Trending