El Grup Parlamentari Liberal canvia oficialment de nom

Sindicatura l’ha fet efectiu i els quatre consellers generals passaran a tenir la nova denominació de Grup Parlamentari Independent

Comentaris

Eva López, Marc Magallón, Judith Pallarés, Ferran Costa i Sílvia Ferrer durant la compareixença.
Eva López, Marc Magallón, Judith Pallarés, Ferran Costa i Sílvia Ferrer durant la compareixença. Toni Solanelles

Amb la sortida del partit liberal de la ministra d’Afers Socials, Judith Pallarés, i dels quatre consellers generals, Ferran Costa, Eva López, Marc Magallón i Sílvia Ferrer, la denominació de Grup Parlamentari Liberal deixava de tenir, en certa manera, sentit. Per aquest motiu, es va sol·licitar un canvi de nom, que s’ha fet efectiu per sindicatura aquest dimecres, i ara s’integra el Grup Parlamentari Independent.

En el decurs de la reunió celebrada aquest dimecres, la Sindicatura ha pres nota i ha acordat fer efectiu el canvi de nom del Grup Parlamentari Liberal. Així doncs, a partir d’ara, i fins a final de legislatura, Costa, Magallón, Ferrer i López integren el Grup Parlamentari Independent. Aquest canvi podria suposar, en certa manera, la desvinculació total de Liberals d’Andorra que es va anunciar el passat mes de juny.

Després de les primàries al partit liberal que fa enfrontar Pallarés amb Josep Maria Cabanes, la ministra va anunciar la seva sortida de la formació. Amb ella ho van fer els quatre consellers generals, que constituïen el grup parlamentari.

Comentaris

Trending