Espot estrenarà el nou reglament de participació ciutadana per parlar d’habitatge i poder adquisitiu

El cap de Govern protagonitzarà el 24 de gener la primera audiència ciutadana, per a la qual aquelles persones que ho vulguin poden fer arribar preguntes a l’administració

Comentaris

El llavors titular de Salut, Joan Martínez Benazet, mira de reüll el cap de Govern, Xavier Espot, en la compareixença 'El Govern respon'.
El llavors titular de Salut, Joan Martínez Benazet, mira de reüll el cap de Govern, Xavier Espot, en la compareixença 'El Govern respon'. ARXIU / SFGA

El cap de Govern, Xavier Espot, serà l’encarregat de posar en marxa el recentment aprovat reglament de participació ciutadana que, entre altres eines de transparència i aproximació a la població, crea el format de l’audiència ciutadana, que no és altra cosa com una mena del ‘Govern respon’, el format usat arran de la pandèmia per respondre qüestions plantejades per la ciutadania. En aquesta ocasió, Espot parlarà d’habitatge i poder adquisitiu.

Seguint els mecanismes establerts en l’esmentat reglament, l’audiència ciutadana s’ha de publicitar oficialment amb un cert marge de temps. Ho fa avui el BOPA anunciant que l’acte en qüestió es farà el 24 de gener a 2/4 de 10 de la nit. L’acte tindrà una hora de durada i serà retransmès per mitjans televisius, via AndorraDifusió, i per mitjans telemàtics, als canals de YouTube del Govern. Els detalls exactes de l’audiència es poden consultar a través del portal www.visc.ad.

L’acte en qüestió es farà el 24 de gener a 2/4 de 10 de la nit. L’acte tindrà una hora de durada i serà retransmès per mitjans televisius, via AndorraDifusió, i per mitjans telemàtics, als canals de YouTube del Govern

En aquesta Audiència, els ciutadans poden plantejar qualsevol tema en relació amb les actuacions i les competències del Govern en matèria d’habitatge i poder adquisitiu, i han de formular de forma anticipada les seves preguntes, peticions o propostes, per sol·licitud, mitjançant l’apartat audiència ciutadana de la plataforma digital esmentada.

L’anunci publicat al BOPA deixa clar que no s’admeten les propostes que siguin irrespectuoses, que continguin insults o siguin formulades per representants d’altres grups polítics amb finalitats electorals i de publicitat. Les persones participants hauran d’identificar-se i fer constar si actuen en nom propi o intervenen de manera col·lectiva, i han de formular la petició de forma clara i succinta perquè pugui ser admesa. Aquelles preguntes admeses que no es puguin respondre durant l’hora de durada estimada de l’acte tindran una resposta per escrit els dies posteriors a l’audiència.

Comentaris (10)

Trending