Espot afirma que la polèmica amb la llei d’actius digitals queda “enrere” i que el text no es retira

El cap de Govern avança que AFA, UIFAND i grups demanaran pel seu compte assessoraments i assegura que no hi ha “cap compromís” perquè sigui amb el bufet contractat inicialment des de l’executiu en una adjudicació ara suspesa

Espot arribant aquest divendres a la plaça de braus per rebre la vacuna.
Espot arribant aquest divendres a la plaça de braus per rebre la vacuna. G. P.

El cap de Govern, Xavier Espot, considera que la polèmica per la contractació del despatx Cases & Lacambra com a assessors per preparar possibles esmenes a la proposició de llei d’actius digitals ja s’ha “deixat enrere”, un cop anul·lat el contracte. El mandatari també ha apuntat que tot l’enrenou generat és “estèril” i ha avançat que, ara, cada part (grups, AFA i UIFAND) contractaran els assessoraments que considerin oportú. També ha deixat clar que, a diferència del que va demanar el PS, el text no es retirarà, ja que els problemes detectats són perfectament corregibles.

Espot defensa que, amb la supressió del contracte amb el despatx d’advocats, es “deixa enrere” una “polèmica” que, al seu entendre “és estèril”, tot i admetre “l’error formal” de l’edicte d’adjudicació. Ara, defensa, cal passar pàgina. “Ja hi hem donat massa voltes”, ha comentat.

Xavier Espot amb Carles Naudi i Carles Enseñat al Consell General.

Relacionat

Govern fa marxa enrere i anul·la el polèmic contracte de les esmenes

El cap de Govern ha apuntat que, a partir d’ara, “cadascú des del seu paper demanarà els assessoraments que consideri oportú”. I, entre aquestes parts, ha admès, tant l’Autoritat Financera Andorrana (AFA) com la UIFAND, que posteriorment faran arribar els comentaris que considerin oportuns als grups parlamentaris, que també demanaran suport pel seu compte. Espot sí que ha volgut assegurar que no hi ha “cap compromís” amb el bufet contractat inicialment perquè els treballs des d’aquestes entitats li siguin encarregats.

El màxim responsable de l’executiu sí que ha volgut deixar clar que no es considera oportú retirar la proposició de llei, com sí que es va demanar des del Partit Socialdemòcrata. “Es un text corregible i es farà via esmenes”, ha comentat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending