Les escoles tenen 44 aules amb algun tipus de confinament

El número de classes totalment aïllades ha passat de les 40 a les 30 des de dimecres

Comentaris

Una aula d'una escola del país.
Una aula d'una escola del país. Altaveu

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet ha informat que hi ha 44 aules amb algun tipus de confinament. Són vuit menys que en la darrera actualització de dimecres. També ha baixat la xifra de classes totalment aïllades que ha passat de 40 a 30. Hi ha 14 aulades aïllades parcialment. N'hi ha 25 en vigilància parcial.

 

Continua aïllada l'escola bressol La Mainada i una classe a les escoles bressol del Patronat de Dames de Meritxell, i dues a la guarderia d'Escaldes-Engordany. A l'escola bressol de la Fundació Privada Tutelar s'han aïllat dues aules.

Durant aquest divendres s'ha informat d'una classe confinada a l'escola andorrana de Santa Coloma, un centre que fins ara no havia tingut cap aula afectada pel rebrot de la pandèmia de la Covid-19. És una classe de primera ensenyança. En aquest mateix nivell educatiu cal fer esment a un nou aïllament a l'escola andorrana de primera ensenyança d'Ordino. En aquesta mateixa parròquia, dijous es va aïllar una aula a l'escola andorrana de segona ensenyança.

L'escola andorrana de segonya ensenyança de la parròquia d'Encamp continua tancada fins al pròxim dia 21 després que es detectessin positius a totes les classes. En altres centres hi hagut aules que han pogut tornar a l'activitat lectiva presencial.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending