Carla Guinot agafa les regnes del comitè local del PS d’Andorra la Vella

La secretària d’organització del SEP i número 11 de la llista d’Enclar substitueix en el càrrec a l’actual cònsol major, Sergi González

Comentaris

Carla Guinot.
Carla Guinot. Toni Solanelles

Carla Guinot és la nova coordinadora del Partit Socialdemòcrata d’Andorra la Vella. La secretària d’organització del Sindicat de l’Ensenyament Públic i candidata número onze de la llista d’Enclar agafa el relleu de l’actual cònsol major, Sergi González.

Relleu al capdavant del comitè local del PS d’Andorra la Vella. Guinot és la nova coordinadora i substitueix a Sergi González, cònsol major de la capital. La docent és la secretària d’organització del SEP i va concórrer en les passades eleccions comunals ocupant el número onze de la llista d’Enclar.

Des de la formació exposen que el comitè local és el canal habitual a través del qual les persones afiliades intervenen, entre congressos, en la discussió dels documents i programes i participen en l’adopció de les decisions polítiques, i on decideixen, dins els límits marcats per l’ideari i la línia programàtica del partit, la política més adient en el respectiu àmbit d’actuació territorial.

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending