Carine Montaner busca signatures per poder presentar les llistes d’Andorra Endavant

La formació que lidera de manera gairebé unipersonal la fins ara parlamentària no adscrita té gairebé embastades cinc candidatures, inclosa la nacional, però no té prou firmes de ‘validació’ per fer-les efectives davant dels comuns o de Govern

Carine Montaner sortint d'una reunió al Consell General.
Carine Montaner sortint d'una reunió al Consell General. ANDORRA ENDAVANT

Andorra Endavant organitza aquest dissabte a la tarda un acte públic en un cèntric hotel d’Andorra la Vella, a tocar de l’avinguda Meritxell a la zona de la denominada plaça del ‘The Cloud’, amb l’objectiu de recollir firmes que serveixin per avalar les diferents candidatures que la formació liderada per Carine Montaner pugui tancar. En principi, hores d’ara hi hauria candidats per fer cinc llistes però no hi hauria suficients avals.

De fet, segons fonts properes a la formació, si no fos per la falta de signatures, a data d’avui Andorra Endavant ja hauria presentat formalment alguna de les candidatures que té confeccionades. Hores d’ara, el partit que lidera gairebé de forma unipersonal Montaner pretendria presentar candidatures a Ordino, la Massana, Encamp i Sant Julià, a banda de la nacional.

WhatsApp Image 2023 02 10 at 05.01.10

L’acte, dirigit a militants i simpatitzants, es farà a les 7 de la tarda del dissabte. L’objectiu primer és recollir signatures de suport, però més enllà d’això també es pretén repassar les actuacions fetes fins ara i analitzar el programari amb què es concorrerà als comicis del 2 d’abril.

Etiquetes

Comentaris (16)

Trending