Carine endavant, Andorra Endavant

La parlamentària ara no adscrita ja té nom i imatge per a la formació que impulsa, que està acabant de perfilar els seus estatuts

Carine Montaner als estudis d'RNA.
Carine Montaner als estudis d'RNA. ARXIU PARTICULAR

‘Andorra Endavant’. Aquesta és la denominació que ha triat la consellera general Carine Montaner per a la formació política que impulsa després de deixar Terceravia. Montaner i el grup de persones que li fan costat, de les quals no n’ha volgut avançar cap nom, estan acabant de perfilar els estatuts del nou partit polític, que pretenen registrar en breu davant l’administració. Un colom suportant una mena de fulla trèvol amb els colors del Principat és la imatge triada per representar la formació.

Montaner ha revelat el nom i la imatge gràfica durant una entrevista al programa radiofònic ‘Ara i Aquí’. Posteriorment, en explicacions a l’Altaveu, ha dit que per l’elecció del nom s’havia inspirat en els comentaris de molta gent, sobretot a través de les xarxes socials, que li escrivien un “Carine, endavant” i, d’aquí, el fet d’acabar associant l’endavant al nom del país.

La parlamentària, que la setmana passada va anunciar la seva sortida de Terceravia, ha explicat també que “tenim els esborranys dels estatuts, que s’han d’acabar de revisar i els entrarem d’aquí a poquet”. Per ara, però, “encara no” pot revelar el nom de cap altra de les persones que li fan costat. I sobre l’elecció del logotip, Montaner ha afirmat que simbolitza “llibertat, pau i esperança, i que porta els colors d’Andorra cap amunt en l’escenari internacional”.

Comentaris (8)

Trending