Aposta socialdemòcrata per obrir una línia de contacte directe amb els ciutadans

La formació vol rebre preguntes, dubtes o suggeriments com a fórmula de demostrar que “no estem allunyats” de la gent i “combatre la desafecció política”

Pujol i Baró, durant la roda de premsa.
Pujol i Baró, durant la roda de premsa. G. P.

El Partit Socialdemòcrata aposta per obrir-se encara més a la ciutadania. D’aquesta forma, la formació entén que es pot combatre la “creixent desafecció política” que va a més a cada elecció. Així, es posa a disposició un correu electrònic i un número de WhatsApp perquè es puguin fer arribar dubtes, consultes o propostes sobre qualsevol tema. La iniciativa segueix a la que s’ha fet en l’àmbit de la Unió Europea amb una resposta, s’entén, positiva.

La iniciativa l’han presentat el president del partit, Pere Baró, i la primera secretària, Marta Pujol. Així, es posen principalment dues formes de comunicació. Per un costat, un correu electrònic (psa@psa.ad), per l’altre, número de WhatsApp (610 788). “Volem que es puguin plantejar dubtes sobre qualsevol àmbit, sigui nacional o parroquial”, ha indicat Pujol, indicant que es traslladaran al càrrec electe o de la formació que pugui respondre de forma més adequada, sempre respectant la privacitat.

“Hem d’estar al servei de tota la ciutadania i durant tota la legislatura. Aquest és un exemple més de la democràcia que busquem, que sigui de diari i no un cop cada quatre anys”, ha afirmat Baró. Per la seva banda, la primera secretària ha apuntat que “sense ser paternalistes, es tracta que ens vegin propers i accessibles i que no es pensi que la política és una cosa allunyada de la gent”. Això, entenen, pot ajudar a “evitar la desafecció cada cop més gran que veiem a cada cita electoral”.

La iniciativa segueix l’estela d’una altra -el PS respon- centrada en aquest cas en l’acord d’associació amb lla Unió Europea. Per ara, es fa un bon balanç. “Estem contents de la resposta. La gent té molts dubtes, i ara mateix hi ha més partidaris de no. Hem obert una manera d’aclarir les coses”, ha destacat el president de la formació socialdemòcrata.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending