Andorra Endavant ja té els Estatuts definitius validats

La formació liderada per Carine Montaner va haver de fer unes modificacions a recomanació del departament d’Interior que ja han rebut el vistiplau

Comentaris

Carine Montaner ha fet pública la validació dels Estatuts d'Andorra Endavant.
Carine Montaner ha fet pública la validació dels Estatuts d'Andorra Endavant.

Ha requerit alguns canvis, modificacions de millora, però Andorra Endavant ja és oficial. La formació, liderada per Carine Montaner, ja té els seus Estatus definitius validats. Una mica més d’un mes enrere es van haver de revisar després de rebre certes recomanacions per part del departament d’Interior. Segons hauria comunicat la mateixa Montaner, el reglament intern ja tindria el vistiplau.

La creació d’Andorra Endavant ja és efectiva. Montaner ha publicat a les xarxes socials que la formació ja està inscrita de forma definitiva al registre de Partits Polítics de Govern. Per tant, els Estatuts definitius, que necessitaven certes millores, ja han estat validats. La ja presidenta ha agraït als advocats, a la notòria i, també, al ministeri d’Interior, tota la feina que s’ha fet per tal que sigui una realitat.

A principis del mes de febrer, Andorra Endavant engegava una web per tal de captar afiliats. La formació requeria una quota anual de 50 euros, de 30 per als menors de 35 anys. Però, fins que no es validessin els Estatuts, no es podien fer efectius els càrrecs. Per tant, amb aquesta inscripció ja oficial, el partit polític pot començar de totes, totes, amb la seva activitat, liderada per Montaner, i presentar-se “amb condicions” a les pròximes eleccions. De moment, la inauguració oficial del partit està prevista per al mes de maig.

 

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending