Acció demana a l’aliança socialdemòcrata un pacte de no agressió a la Massana

La formació de Judith Pallarés considera que si PS i SDP fan llista a la parròquia és impossible donar un ensurt a Ciutadans Compromesos i Demòcrates

Josep Fusté ha de ser un dels candidats d'Acció a la Massana, si no hi ha canvis.
Josep Fusté ha de ser un dels candidats d'Acció a la Massana, si no hi ha canvis. acció

Encara que de forma implícita, però directa alhora, responsables d’Acció haurien demanat a l’aliança socialdemòcrata que no presenti candidatura a la Massana. De fet, ni Partit Socialdemòcrata (PS) ni Progressistes-SDP tenen prou mobilització massanenca per promoure una llista, però l’haurien pogut acabar forçant. Acció, que també té feina per tancar una territorial, creu que un excés de llistes a la parròquia faria impossible trencar l’hegemonia de Ciutadans Compromesos i, en canvi, en un cara a cara, els ‘compromesos taronges’ podrien endur-se un ensurt.

El pacte de no agressió està informalment pràcticament acordat per la manca de recursos que aparentment té l’aliança socialdemòcrata. Paral·lelament, Acció treballa, no sense certes dificultats, per tancar la candidatura, entre els dos llocs de la qual hi hauria d’anar el fins fa poc conseller comunal Josep Fusté, que ja va renunciar dijous per concórrer als comicis. És possible que la llista incorpori algun nom de sensibilitat socialdemòcrata o amb passat polític proper al PS. Que finalment hi hagi candidatura d'Andorra Endavant a la Massana pot fins i tot arribar a beneficiar Acció, aparentment.

Comentaris (9)

Trending