Acció comença el procés d’afiliació

Després de constituir-se com a partit polític s’ha activat la plataforma perquè els simpatitzants puguin ser membres actius

Comentaris

Plataforma per afiliar-se a Acció.
Plataforma per afiliar-se a Acció.

Acció està decidit a presentar-se a les pròximes eleccions, i el procés per estar preparats va força ràpid. El passat 20 d’octubre, la formació que té al capdavant a la ministra d’Afers Socials, Judith Pallarés, formalitzava el registre com a partit polític. Aquest era l’últim pas que mancava abans de començar amb la campanya d’afiliats, que ha donat inici aquesta mateixa setmana. Per tant, la plataforma perquè els simpatitzants puguin ser membres ja està activada.

La inscripció com a partit polític va començar al mes de juliol, quan els impulsors, tots ells exliberals, van fer un pas endavant i van crear un nou moviment polític que va entrar en l’arena andorrana. Un mes després que consti al Registre de Partits Polítics de forma oficial, es comença la campanya per tal de captar i tenir afiliats, que és l’objectiu per poder tenir una base de cara a les eleccions.

La presidenta d'Acció, Judith Pallarés aquest diumenge a la plaça del Poble d'Andorra la Vella.

Relacionat

Acció formalitza el registre com a partit polític

L’afiliació, segons s’afirma des del partit polític, és oberta a tots els ciutadans, tant nacionals com residents. Acció ha establert una quota de 80 euros anuals per adults i de 40 euros per als joves menors de 35 anys. La inscripció es pot fer a través de diferents plataformes.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending