Acció formalitza el registre com a partit polític

Els impulsors han valorat molt positivament la inscripció, un procés que es va iniciar al mes de juliol

Comentaris

La presidenta d'Acció, Judith Pallarés aquest diumenge a la plaça del Poble d'Andorra la Vella.
La presidenta d'Acció, Judith Pallarés aquest diumenge a la plaça del Poble d'Andorra la Vella. SFGA/JA VILADOT

Acció ha formalitzat el registre com a partit polític, segons informa la formació en un comunicat. El moviment polític encapçalat per la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, ha finalitzat tots els tràmits per ser un partit polític. D’aquesta manera, i segons una resolució del Govern d’Andorra amb data del 20 d’octubre, Acció ja està degudament inscrit en el Registre de Partits Polítics d’Andorra.

Els impulsors d’Acció han valorat molt positivament la inscripció com a partit, un procés que es va iniciar al mes de juliol i que s’ha allargat durant tres mesos. També han indicat que a partir d’ara Acció, com a partit polític, podrà posar en marxa els mecanismes necessaris per concórrer a les pròximes eleccions amb totes les garanties.

A més, han detallat que “era el pas que ens faltava per poder començar la campanya de captació d’afiliats, ja que fins ara només podíem disposar d’una base de simpatitzants”. Un dels reptes del nou moviment, escindit de Liberals, és “dissenyar solucions reals per a casos reals”.

El ja partit vol fer política de carrer i no té pas clar si concorrerà en solitari a les properes eleccions generals.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending