L’USd’A acusa Espot de “governar per uns quants privilegiats”

El principal sindicat convocant de la manifestació de dijous considera que a l’executiu “ja li va bé les coses com estan” i assegura que “ha d’assumir les seves responsabilitats” i no aferrar-se “a la conjuntura astral”

L'USd'A present en una manifestació
L'USd'A present en una manifestació Toni Solanelles

“Per canviar les coses, primer de tot s’han de voler canviar, i el senyor Espot no té cap intenció de canviar les coses perquè ja li va bé les coses com estan.” El secretari general de la Unió Sindical d’Andorra (USd’A) responsabilitza el cap de Govern i l’executiu sencer de ser l’únic responsable de la situació econòmica i social que viu actualment el país. “I a ell ja li va bé. Governen per a uns quants privilegiats”, lamenta el sindicalista, líder de la principal organització que promou la manifestació d’aquest dijous.

Ubach respon en certa manera a les explicacions donades pel mandatari governamental i alguns dels seus ministres durant la trobada amb els mitjans de comunicació d’aquest dilluns. “El senyor Espot va ser escollit per governar un país, això vol dir mirar pel bé del conjunt d’andorrans i residents i no per uns pocs”, continua insistint el sindicalista, que lamenta que el Govern culpi, a parer seu, de la situació socioeconòmica que viu el Principat “la conjuntura astral”.

Per al màxim dirigent de la Unió Sindical, “el que ha de fer el Govern és assumir les seves responsabilitats. I si el país està com està, això té un responsable i un nom i uns cognoms”, ha manifestat Ubach referint-se al responsable de l’executiu. Per això ha assegurat que “el que ha de fer Espot és convocar eleccions per abans d’ahir i no per a demà, que si fos per ell segur que les convocaria d’aquí a quatre anys”.

Comentaris (4)

Trending