La policia farà més controls preventius a motocicletes

Durant el mes de maig el departament inicia una campanya de seguretat en el trànsit adreçada als conductors d’aquest tipus de vehicles per incidir en què circulin en bones condicions tècniques i detectar comportaments imprudents

Un control rutinari de la policia.
Un control rutinari de la policia. ARXIU

La policia inicia una campanya durant el mes de maig adreçada, principalment a motocicletes, ciclomotors i vehicles anàlegs. La finalitat d’aquests controls exhaustius és la d’assegurar que circulen en bones condicions tècniques i administratives, així com detectar imprudències o infraccions dels conductors d’aquests vehicles.

L’objectiu final d’aquesta campanya de controls específics és el de reduir el nombre d’accidents que tenen implicats aquests tipus de vehicles. La policia farà controls tècnics i administratius de motocicletes, ciclomotors i vehicles anàlegs. Entre els aspectes que podran constatar estan circulant sense llum d’encreuament, transport indegut de persones o materials, no portar el casc de protecció o no tenir la categoria del permís que correspongui.

D’altra banda, també es treballarà exhaustivament per detectar infraccions o accions imprudents per part dels conductors. Entre d’altres, la policia estarà més al damunt de la conducció temerària, els avançaments indeguts o no cedir el pas als vianants en situació de creuar la calçada en un pas. Actualment, gran part dels accidents ocorreguts a Andorra tenen la implicació d’un vehicle d’aquestes característiques. Aquests mitjans de transport són un dels més vulnerables de patir ferides més greus quan es produeix un xoc i, amb aquesta campanya, el departament tractarà de reduir els  incidents.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending