Podem Andorra anuncia que a les comunals demanarà el vot per al PS

La formació, que no es presenta enlloc, manté que els socialdemòcrates són “l’opció més propera a les necessitats reals de la població”

-
-
Podem Andorra demana el vot per al Partit Socialdemòcrata (PS) en vista a les eleccions comunals del proper 15 de desembre. La formació, que no es presenta enlloc, manté que els socialdemòcrates són “l’opció més propera a les necessitats reals de la població”

L’anunci l’ha fet el partit d’esquerra a través de les xarxes socials,  un canal que habitualment utilitza la formació per expressar neguits o mostrar els seus posicionaments sobre qüestions variades. La posició de vot l’ha fets pública Podem després de veure les diferents candidatures que concorren als comicis.

Podem recorda que davant les comunals del desembre mantindrà la mateixa “fórmula” que ja va adoptar davant les generals del 7 d’abril. En aquella ocasió Podem va estar avaluant fins al darrer moment presentar llista. Però davant la impossibilitat material per recollir les firmes necessàries de suport va optar per descartar la candidatura i expressar públicament el seu suport al PS.

En vista a les comunals, Podem, que té una visió, una concepció d’abast eminentment general, ja no s’havia plantejat configurar cap llista en cap parròquia. El PS presenta llista amb les seves sigles en tres parròquies (Andorra la Vella, Escaldes i Encamp); fa llista en solitari a Sant Julià com a Units pel Canvi i promou candidatures a Ordino (MovemOrdino) i Canillo (Objectiu Comú).

Comentaris (6)

Trending