Piqué ratifica davant els jugadors de l’FC Andorra la decisió d’encapçalar el nou projecte del club

El jugador de l’FC Barcelona i màxim responsable de Kosmos acudeix al Principat per fer una visita de cortesia al Govern i una breu estada a la Prada de Moles encampadana

-
-
El jugador de l’FC Barcelona i màxim representant de la firma Kosmos Holding, Gerard Piqué, ha estat a Andorra per ratificar la seva decisió d’entrar a liderar la nova etapa de l’FC Andorra amb tot un equip de persones que s’anirà configurant les properes setmanes. Piqué va fer una visita llampec i de cortesia a l’edifici administratiu de Govern i, juntament amb altres responsables de l’entitat, també va estar a les instal·lacions esportives de la Prada de Moles encampadana. El club voldria canviar la Borda Mateu per Encamp com a seu dels entrenaments i els partits del conjunt.

Piqué va aprofitar una jornada de descans en la seva activitat professional per acudir al Principat i confirmar davant diversos organismes i principalment als jugadors que l’aterratge al club no és cap operació de màrqueting sinó que, en la mesura que pugui, hi estarà involucrat. De fet, fonts properes als jugadors han assegurat que va ser el propi futbolista el que va insistir que volia saludar i conèixer els nous integrants de la plantilla que dirigeixen els exjugadors del Barça Gabri García i Albert Jorquera. 

El central, acompanyat d’un dels seus fills, va fer una petita arenga força celebrada per la resta de presents en un cèntric hotel de la capital. I després tots plegats van departir un petit piscolabis. La trobada amb els jugadors va ser el punt final a la visita, que prèviament havia passat per la seu de Govern i una trobada amb el cap de l’executiu, Toni Martí, i la ministra d’Esports, Olga Gelabert, que només va ser de presentació i cortesia atès que no serà fins la setmana que ve que es faran totes les gestions que calgui per acabar de formalitzar els processos burocràtics derivats de l’aprovació de nova Llei de l’esport o de les decisions adoptades per l’assemblea de l’FC Andorra del 29 de desembre. 

La comitiva del club amb presència del central blaugrana també van fer una breu estada a Prada de Moles. La gespa de la instal·lació encampadana agrada més als tècnics de l’FC Andorra que no pas la de la Borda Mateu i s’estaria estudiant un canvi de terreny de joc per als entrenaments i els partits del club.

Comentaris

Trending