Pintat, molt indignat, anuncia que faran totes les esmenes que puguin a la nova llei de mesures

Terceravia treballa contra el rellotge i el president del grup parlamentari diu que ells mai han girat l'esquena al país

-
-
El president del grup parlamentari terceravia Unió Laurediana Independents, Josep Pintat s'ha mostrat molt indignat amb la postura del Govern i amb el contingut de la segona llei de mesures econòmiques que s'ha de votar aquest dijous al Consell General.

Pintat ha explicat que faran les esmenes que puguin tot i el poc temps que tenen. "Ens van passar el projecte a mitjanit i aquest matí encara ens han passat aportacions". El líder de terceravia esta empipat perquè no s'han tingut en compte les propostes de la formació. "En vam fer moltes i han retingut només una paraula". Ha comentat també que sembla que "parli contra un mur" i ha lamentat les declaracions fetes en el seu dia pel ministre de Finances Eric Jover, quan va dir que "no ens necessiten per res".

Considera que els grups de la majoria, Demòcrates, Liberals i Ciutadans Compromesos, menystenen l'oposició. "Ens consideren com els ninots de l'oposició quan nosaltres no hem girat mai l'esquena al país".

Pintat, ha afegit que "dijous anirem al Consell a fer el paper i no sé que passarà". Espera saber com es desenvolupa el treball en comissió i el recorregut de les esmenes per prendre la decisió final del seu vot.

La sessió de dijous tindrà lloc com l'anterior en plena crisi per la pandèmia de la Covid-19, amb 14 consellers per mantenir la proporcionalitat de les forces i deixar una butaca de distància.

 

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending