Perplexitat per una enquesta telefònica a Sant Julià

Es fan preguntes sobre la gestió de l'actual comú, els seus projectes de futur i es demana l'opinió sobre diversos candidats

Naturlandua és un dels temes de l'enquesta.
Naturlandua és un dels temes de l'enquesta.
Una empresa catalana està fent enquestes telefòniques als ciutadans de Sant Julià de Lòria per saber la seva opinió sobre diversos temes relacionats amb la gestió de l'actual comú, els seus projectes de futur i la valoració que tenen dels possibles candidats a les comunals del 15 de desembre. Les trucades es fan als domicilis particulars.

Les enquestes s'han començat a fer aquesta setmana coincidint amb la recta final de la confecció de les llistes. Es demana si coneixen alguns candidats com Josep Majoral, Josep Miquel Vila, Cerni Cairat o Albert Casal

Els enquestadors fan molt incís en les accions que ha fet l'actual comú i en els seus projectes de futur com ara la tirolina de la Rabassa, Naturlandia o la proposta del ràfting. Una altra pregunta té relació en la remodelació urbana del centre de la població.

Alguns dels enquestat ha mostrat la seva perplexitat no ja per l'enquesta, també pel tipus de preguntes. Cal tenir en compte que l'escenari preelectoral a Sant Julià de Lòria és especialment complicat i canviant, cosa que no ha passat per alt als que fan les enquestes ja que l'endemà que sortís el nom d'Albert Casal com a possible candidat ja preguntaven per ell i pel grau de coneixement que tenien els enquestats.

Comentaris (3)

Trending