Perfumeria Júlia promou un ERTE a Espanya i garanteix llocs de feina al Principat

La cadena d’origen andorrà redueix la plantilla a l’Estat veí de manera temporal però assegura al personal que els reserva les places per quan es remunti la crisi derivada del coronavirus

-
-
El grup andorrà Perfumeria Júlia promourà un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTE per les sigles en espanyol) en la seva divisió a l’Estat veí. En canvi, la voluntat de la cadena és mantenir tots els llocs de treball al Principat. Així s’hauria comunicat a través dels portals de comunicació interns que cadascuna de les branques del grup té.

Mentre el comunicat enviat als treballadors de les botigues andorranes faria remarca en el fet de complir les instruccions que vagin donant a cada moment les institucions en relació amb la gestió de la crisi derivada del Covid-19, en el cas d’Espanya, el grup perfumer hauria comunicat l’activació de l’ERTE. les fonts consultades, però, no han pogut confirmar l’abast de la mesura, és a dir, a quin volum de personal afecta.

En tot cas, els afectats per la mesura, encara que inicialment temporal, se’n van directament a l’atur i cobraran la deguda prestació. Les fonts consultades han assegurat que Perfumeria Júlia hauria comunicat al personal afectat per la decisió a Espanya que els reserva el lloc de feina per quan passi la crisi derivada dels efectes del Covid-19.

 

Comentaris

Trending