Perfumeria Júlia apuntala la direcció general per mirar de recuperar terreny a Espanya

L’alemany Hans Elsässer, un expert amb retail que durant més de deu anys va dirigir la cadena perfumera Douglas a la Península Ibèrica, relleva Jaume Vivó

Comentaris

-
-
Perfumeria Júlia mira de professionalitzar la seva estructura directiva alhora que, sobretot, vol intentar remuntar en el complicat mercat perfumer espanyol, on moltes firmes de primeríssim nivell han vist els darrers anys veure caure el seu nivell de vendes. En aquest marc, el grup andorrà ha fitxat un expert en retail i en distribució de perfumeria a la Península Ibèrica. Recentment s’ha incorporat com a director del grup fundat per la desapareguda Júlia Bonet l’alemany Hans Elsässer.

Elsässer, fins ara director de retail i expansió de Pablosky, una de les principals marques de calçat infantil i juvenil, relleva Jaume Vivó en la direcció general del grup Júlia. Vivó ha passat a esdevenir el general manager de Perfumerías San Remo. Segons diverses revistes digitals especialitzades en el món de la perfumeria, l’aterratge d’Elsässer al grup andorrà de perfumeries busca una major professionalització de la gestió de la casa. Ningú no oblida, però, que Elsässer és un especialista en el marc perfumer espanyol.

Efectivament, el nou director general de Perfumeria Júlia va estar una dècada llarga en llocs de comandament al grup alemany Douglas. De 1996 a 1998 va ser el director regional del grup a Àustria i amb posterioritat a aquella data i fins al 2009 va ser el màxim responsable de la divisió del grup per a Espanya i Portugal. Del 2009 al 2016, Elsässer, llicenciat en administració d’empreses per la Universität des Saarlandes (Alemanya), va treballar en sectors com l’assegurador i el de les investigacions de mercat. I ara feia dos anys llargs que era a Pablosky.

Perfumeria Júlia, que pretén continuar impulsant també la seva pròpia marca de cosmètica, té mig centenar de botigues repartides entre Andorra -un bon grapat- i Espanya, en aquest cas molt focalitzades en la província de Barcelona encara que també amb presència en altres punts de l’Estat veí del sud. L’expansió a Espanya es va iniciar el 1999 quan al Principat Júlia hi tenia una quinzena d’establiments.

Etiquetes

Comentaris

Trending