Visita dels alumnes de l’escola francesa al comú d’Ordino

Els estudiants, de CM2, han pogut mantenir una xerrada amb els dos cònsols de la parròquia, Josep Àngel Mortés i Eva Choy

Comentaris

Els alumnes i els cònsols a la sala del Consell.
Els alumnes i els cònsols a la sala del Consell. comú d'ordino

Els alumnes de CM2 de l’escola francesa d’Ordino han visitat aquest dimecres les dependències del comú de la parròquia. Durant el recorregut, han pogut conèixer les instal·lacions comunals. També han pogut mantenir una xerrada amb els dos cònsols, Josep Àngel Mortés i Eva Choy.

La visita s’ha fet en grups reduïts per garantir el distanciament i el compliment de les mesures sanitàries davant el coronavirus. El recorregut ha inclòs des del departament de Tràmits, a la primera planta, fins a Finances, a la tercera. Després de conèixer el funcionament del Comú i les principals tasques que es fan en cada àrea, els alumnes s’han trobat amb els dos cònsols a la sala del Consell.

Orientats per la professora de Català i Medi d’Andorra, Pili Rodríguez, els infants de deu anys han fet un seguit de preguntes per conèixer la institució, i més concretament la tasca dels dos mandataris. Mortés i Choy han hagut de respondre moltes preguntes personals com ara quina és la motivació que els havia portat on són, en la qual han coincidit en la resposta argumentant l’estima que senten per la parròquia i la vocació per treballar pels ciutadans. La cònsol menor ha respost que la presa de decisions a la que s’enfronten sovint és una de les feines més difícils que es fa, ja que aquestes no sempre agraden a tothom.

Mortés ha hagut de fer memòria per recordar des de quan es dedica a la política amb una trajectòria de més de quaranta anys. Els projectes més rellevants com aconseguir el label Reserva de la biosfera, la dinamització de la parròquia o la continuïtat del Consell d’Infants per donar a conèixer la tasca de les institucions han estat altres temes tractats.

Els alumnes al servei de Tràmits.
Els alumnes al servei de Tràmits.
Josep Àngel Mortés ha rebut els estudiants.
Josep Àngel Mortés ha rebut els estudiants.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending