Veïns del Tarter esclaten contra l’incivisme dels propietaris de gossos

Denuncien que el poble està ple d’excrements, en part per la manca d’un pipican, i demanen a l’administració que actuï per solucionar el problema

https://youtu.be/HYGolXmXKAQ

Els veïns del Tarter han volgut denunciar a les xarxes socials l’incivisme d’alguns propietaris de gossos del poble, que no recullen els excrements dels seus animals. Les imatges compartides a Twitter són ben eloqüents, amb un bon grapat de tifes escapades per diferents llocs del poble. També lamenten que no hi ha cap pipican, tot i que sí contenidors i, per tant, allà sí que es poden llençar les caques.

La publicació qualifica la situació que es reflecteix en les gravacions és “el pa nostre de cada dia”. És habitual trobar-se tifes de gos “a dojo”. Es recorda que al poble, ara mateix, no hi ha cap pipican, que en teoria podria ajudar a reconduir en part el problema.

Tot i això, també es posa en relleu que això no és excusa: hi ha contenidors on es poden agafar i tirar els excrements per no deixar-los a les voreres o els jardins.

En el fil, es posa en relleu que “hi ha caques per tot arreu”. També s’alerta que “és un problema d’higiene pública”. Per això, es demana a l’administració, en aquest cas el comú de Canillo, que actuï.

Etiquetes

Comentaris (25)

Trending