Veïns de Gil Torres i Bonavista insten el comú d’Andorra la Vella a acabar d’enquitranar les voreres

Es queixen del seu mal estat i consideren que caminar és un perill i que hi ha gent que ha de passejar per la calçada

Comentaris

Una part de la vorera ja remodelada i l'altra encara no.
Una part de la vorera ja remodelada i l'altra encara no.

El mal estat de les voreres dels carrers Gil Torres i Bonavista d'Andorra la Vella ha provocat les queixes dels veïns pel tram que hi ha a partir de l'antiga clínica de Santa Coloma. No entenen com s'ha enquitranat la vorera fins a una part del carrer i no s'ha continuat. Diuen que és un perill quan es camina per la part que no està enquitranada. Hi ha casos de gent gran que quan surten han d'anar per la calçada per poder passejar.

Els veïns demanen que s'acabin d'enquitranar totes les voreres. Al carrer Bonavista hi viuen unes 400 famílies i també hi ha molts residents a Roureda de Sansa. Alguns d'ells consideren que reben un tracte discriminatori envers els veïns de la part on la vorera està enquitranada. Afirmen que no és una obra costosa, que actualment acaba a l'edifici Joan.

El  comú d'Andorra la Vella ha destinat aquest any 1 milió d’euros a la millora de les voreres. La primera de les actuacions emmarcada en la campanya general de reparació de voravies ha estat el tram central del carrer Gil Torres, situat entre els números 30 i 48. Es tracta d’un tram d’una zona residencial que estava força deteriorat, la reparació del qual aportarà més seguretat per als vianants.

El cònsol menor, David Astrié, ha recordat que el comú ha remodelat més de sis quilòmetres lineals de voreres noves els darrers sis anys, ja sigui, o bé amb la construcció o ampliació d’espais destinats als vianants, com la renovada avinguda d’Enclar o el carrer de la Plana, a través del qual s’accedeix a l’Escola Andorrana de Santa Coloma; o bé amb la transformació de zones de passeig, com la part baixa de l’avinguda Meritxell o el carrer Callaueta. La darrera actuació comunal ha tingut lloc al carrer Esteve Dolsa.

efe27c84 6e7c 4a25 8054 1813f18fd696
Estat d'una de les voreres.

 

Etiquetes

Una de les voreres del carrer Gil Torres en mal estat.

Relacionat

El comú argumenta que era prioritari remodelar les voreres dels llocs amb edificis a Gil Torres

Comentaris (13)

Trending